Bedrijfskleding

Bedrijfskleding die past bij de identiteit en huisstijl van uw bedrijf geeft een professionele indruk. Met representatieve bedrijfskleding brengen uw medewerkers de juiste, uniforme uitstraling en waarden van uw bedrijf over. Gewoon door er te zijn. Formeel of laagdrempelig, modern of klassiek: wij laten de kernwaarden van uw bedrijf tot leven komen in de kleding! Van receptie- en beurskleding tot horeca- en beveiligingskleding, voor iedere sector hebben wij de juiste oplossing.

Werkkleding

Medewerkers spelen een grote rol in de uitstraling van uw bedrijf. Hierbij is passende werkkleding cruciaal. Belangrijk dus dat de kleding de juiste uitstraling, maar ook draagcomfort heeft. Alleen zo kunnen uw medewerkers met een tevreden en veilig gevoel de waarden van uw bedrijf uitdragen. Voor iedere sector hebben wij ruime keuze aan werkkleding. We denken graag met u mee over een passend pakket dat bijdraagt aan de juiste uitstraling van uw organisatie. En aan de tevredenheid van degenen die het gaan dragen: uw medewerkers.

Veiligheidskleding en PBM's

In werkomgevingen zoals die van u is goede kleding essentieel om uw medewerkers gezond en ongedeerd te laten werken. Bij Bouwwaar geven we graag advies over de aanschaf van multi-norm veiligheidskleding en persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM’s), zodat uw medewerkers geen risico lopen. Daarbij kijken we onder andere naar bescherming van het hoofd, gehoor, gelaat en de handen en voeten, maar ook naar valbeveiliging.

Werkschoenen

Veiligheidsschoenen zijn onmisbaar in een werkomgeving waarbij er gevaar is voor de voeten. Daarom zijn ze in verschillende veiligheidsklassen ingedeeld. De schoenen zijn precies op maat voor de behoefte en veiligheid van uw werknemers. Wilt u weten welk paar schoenen geschikt is voor de situatie van uw medewerkers? Wij denken graag met u mee! En weten als de beste dat het oog ook wat wil.

Onze merken

Bouwwaar levert al meer dan tien jaar bedrijfskleding en veiligheidsschoenen aan grote en middelgrote bedrijven en organisaties in Nederland. Hierbij maken we gebruik van ons ruime merkassortiment. Op de afbeelding hiernaast ziet u een greep uit de verschillende merken. Ga naar downloads om het gehele aanbod van merken en producten in een handig overzicht te bekijken.