Bedrijfskleding

Bedrijfskleding die past bij de identiteit en huisstijl van uw bedrijf straalt professionaliteit en kwaliteit uit. Met representatieve bedrijfskleding vertegenwoordigen uw medewerkers de juiste, uniforme uitstraling en waarden van uw bedrijf. Formeel of laagdrempelig, modern of klassiek; wij laten de kernwaarden van uw bedrijf tot leven komen in de kleding! Van receptie- en beurskleding tot horeca en beveiliging; voor iedere sector hebben wij de juiste oplossing in huis.

Werkkleding

Medewerkers vormen het visitekaartje van uw bedrijf. Hierbij is de juiste, professionele werkkleding cruciaal. Uitstraling, functionaliteit en draagcomfort helpen uw medewerkers met een veilig en tevreden gevoel de waarden van uw bedrijf uitstralen. Wij hebben voor iedere sector een ruime keuze aan werkkleding en denken graag met u mee over een passend pakket dat bijdraagt aan de juiste uitstraling van uw organisatie en tevredenheid van uw medewerkers.

Werkkleding Bouwwaar

Veiligheidskleding en PBM's

Binnen uw werkomgeving is goede veiligheidskleding wellicht onmismaar om uw medewerkers gezond en veilig te laten werken. Bij Bouwwaar geven we graag advies over de aanschaf van multi-norm veiligheidskleding en PBM’s (persoonlijke beschermingsmiddelen) zodat uw medewerkers geen risico lopen. Daarbij kijken we onder andere naar bescherming van het hoofd, gehoor, gelaat, handen, voeten en valbeveiliging.

Veiligheidskleding Bouwwaar

Werkschoenen

Veiligheidsschoenen zijn onontbeerlijk in een veilige werkomgeving waarbij gevaar voor de voeten kan ontstaan. Doorgaans worden deze categorie in verschillende veiligheidsklassen onderverdeeld die precies op maat zijn voor uw behoefte. Wij denken graag met u mee welk optimale paar de dag van uw medewerker gesmeerd doet lopen. Tegelijk proberen we dat zo modieus mogelijk te doen!

Onze merken

Bouwwaar levert al meer dan tien jaar bedrijfskleding en veiligheidsschoenen aan grote en middelgrote bedrijven en organisaties in Nederland. Hiernaast ziet u een greep uit ons merkassortiment met brochures die u kunt downloaden voor een handig en volledig overzicht van het aanbod.

Menu