Bedrijfskleding

Bedrijfskleding die past bij de identiteit en huisstijl van uw bedrijf straalt professionaliteit en kwaliteit uit. Met representatieve bedrijfskleding vertegenwoordigen uw medewerkers de juiste, uniforme uitstraling en waarden van uw bedrijf. Formeel of laagdrempelig, modern of klassiek; wij laten de kernwaarden van uw bedrijf tot leven komen in de kleding! Van receptie- en beurskleding tot horeca en beveiliging; voor iedere sector hebben wij de juiste oplossing in huis.

Werkkleding

Medewerkers vormen het visitekaartje van uw bedrijf. Hierbij is de juiste, professionele werkkleding cruciaal. Uitstraling, functionaliteit en draagcomfort helpen uw medewerkers met een veilig en tevreden gevoel de waarden van uw bedrijf uitstralen. Wij hebben voor iedere sector een ruime keuze aan werkkleding en denken graag met u mee over een passend pakket dat bijdraagt aan de juiste uitstraling van uw organisatie en tevredenheid van uw medewerkers.

Veiligheidskleding en PBM's

Binnen uw werkomgeving is goede veiligheidskleding essentieel om uw medewerkers gezond en veilig te laten werken. Bij Bouwwaar geven we graag advies over de aanschaf van multi-norm veiligheidskleding en PBM’s (persoonlijke beschermingsmiddelen) zodat uw medewerkers geen risico lopen. Daarbij kijken we onder andere naar bescherming van het hoofd, gehoor, gelaat, handen, voeten en valbeveiliging.

Werkschoenen

Veiligheidsschoenen zijn onmisbaar in een werkomgeving waarbij gevaar voor de voeten kan ontstaan. De veiligheidsschoenen zijn in verschillende veiligheidsklassen verdeeld zodat de schoenen precies op maat zijn voor de behoefte en veiligheid van de werknemers. Wij denken graag met u mee welk optimale paar de dag van uw medewerker gesmeerd doet lopen. Tegelijk proberen we dat zo modieus mogelijk te doen!

Onze merken

Bouwwaar levert al meer dan tien jaar bedrijfskleding en veiligheidsschoenen aan grote en middelgrote bedrijven en organisaties in Nederland. Op de afbeelding hiernaast ziet u een greep uit ons merkassortiment. Ga naar downloads om het gehele aanbod van merken en producten in een handig overzicht te bekijken.

Menu