Assortiment

Werkkleding

Assortiment

Werkkleding

Werkkleding

Uw specialist in werkkleding

Medewerkers vormen het visitekaartje van uw bedrijf. Hierbij is de juiste, professionele werkkleding cruciaal. Bouwwaar heeft de juiste vakkleding ongeacht uw sector. We denken graag met u mee om het perfecte maatwerk voor uw wensen en vereisten te vinden en houden hierbij steeds de uitstraling van uw organisatie en tevredenheid van uw medewerkers in gedachten. Tevredenheid en efficientie staan voorop in het uitdossen van uw werknemers.

Werkkleding bedrukken of borduren

Uw nieuwe bedrijfskleding laten bedrukken of borduren met uw eigen logo of tekst? Wij staan bekend om de hoge kwaliteit van ons druk- en borduurwerk dat wij steeds uitvoeren in eigen beheer. Daardoor hebben wij de volledige controle en staan we garant voor een prima kwaliteit. Bovendien hebben wij professionals in huis die u kunnen helpen met het ontwerp en de opmaak van de bedrukkingen.
Geen vraag is ons teveel en we zorgen ervoor dat uw visuele identiteit kwalitatief naar voren komt op de kleding die u koos, precies zoals u het voor ogen had en gezien wil worden door uw klant.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Onze merken

Assortiment

Waar bent u naar op zoek?