OVER ONS

BOUWWAAR

OVER ONS

BOUWWAAR

Over ons

Uw bedrijfskleding is onze zorg

Bedrijfskleding met de juiste logovoering, veiligheid, draagcomfort en functionaliteit zorgt voor een uniforme en professionele uitstraling van uw bedrijf. Bouwwaar faciliteert u efficiënt in elk aspect van dit proces en adviseert u op maat uit een uitgebreid assortiment voor een brede diversiteit aan beroepen. Dit alles terwijl we zorgvuldig de kosten en uw budget monitoren.

Kleding op maat van uw bedrijf
Medewerkers vormen het visitekaartje van uw bedrijf. Hierbij is de juiste, professionele bedrijfskleding cruciaal. Bouwwaar heeft de juiste kleding ongeacht uw sector. We denken graag met u mee om het perfecte maatwerk voor uw wensen en vereisten te vinden en houden hierbij steeds de uitstraling van uw organisatie en tevredenheid van uw medewerkers in gedachten. Tevredenheid en efficientie staan voorop in het uitdossen van uw werknemers.

Bedrukken of borduren
Uw nieuwe bedrijfskleding laten bedrukken of borduren met uw eigen logo of tekst? Wij staan bekend om de hoge kwaliteit van ons druk- en borduurwerk dat wij steeds uitvoeren in eigen beheer. Daardoor hebben wij de volledige controle en staan we garant voor een prima kwaliteit. Bovendien hebben wij professionals in huis die u kunnen helpoen met het ontwerp en de opmaak van de bedrukkingen.

Geen vraag is ons teveel en we zorgen ervoor dat uw visuele identiteit kwalitatief naar voren komt op de kleding die u koos, precies zoals u het voor ogen had en gezien wil worden door uw klant.

Logistiek en voorraadbeheer
Heeft uw bedrijf veel verschillende medewerkers en/of diverse vestigingen? Dan kan het interessant zijn de levering van uw bedrijfskleding door ons te laten verzorgen. Wij verpakken de kleding per medewerker en bezorgen de kleding op de vestiging of op het huisadres van de medewerker.

Kledingadvies
Het aanschaffen van goede werkkleding en werkschoenen gaat verder dan het bepalen van de kleding- of schoenmaat. Daarom geven wij uw medewerkers graag passend kledingadvies, afgestemd op uw situatie an hun wensen. Een medewerker met brede voeten of iemand met een maatje meer, geen probleem, wij zorgen voor sterke en duurzame werkkleding en werkschoenen die zitten als gegoten!

Waarom kiezen voor Bouwwaar?

 • Icon totaal leverancier
  TOTAAL LEVERANCIER

  Bouwwaar heeft een ruim assortiment in bedrijfskleding, werkschoenen en PBM’s

 • Icon volledige ontzorging
  VOLLEDIGE ONTZORGING

  Bouwwaar beschikt over een team van specialisten die ervoor zorgen dat alles van A tot Z geregeld is

 • Icon klantenservice
  KLANTENSERVICE

  De klantenservice van Bouwwaar is elke werkdag aanwezig voor al uw vragen

Menu