OVER ONS

BOUWWAAR

OVER ONS

BOUWWAAR

Over ons

Uw bedrijfskleding bij ons in goede handen

Goede bedrijfskleding heeft drie eigenschappen: Het moet de juiste uitstraling hebben, lekker zitten en natuurlijk veilig zijn. Uniforme kleding zorgt bovendien voor een professionele uitstraling van uw bedrijf. Niet onbelangrijk.

Bouwwaar helpt u met het kiezen en ontwikkelen van de juiste kleding. Geen bedrijf is hetzelfde en werkkleding dus ook niet. Daarom bestaat ons assortiment uit kleding voor allerlei beroepen. Samen kiezen we de juiste artikelen om deze vervolgens volledig naar wens te stijlen in de door u gewenste look & feel. Passend bij uw budget.

Bedrijfskleding, op maat gemaakt
Medewerkers spelen een grote rol in de uitstraling van uw bedrijf. Hierbij is passende bedrijfskleding cruciaal. Bouwwaar heeft de juiste kleding, wat uw sector ook is. Wij denken graag met u mee om het perfecte maatwerk voor al uw wensen te vinden. Tijdens dit proces houden wij continu rekening met de uitstraling van uw organisatie. En met de tevredenheid van uw medewerkers. Want tevredenheid en comfort staan voorop als het om het kleden van uw werknemers gaat.

Bedrukken of borduren
Uw nieuwe bedrijfskleding laten bedrukken of borduren met uw eigen logo of tekst? Dit doen wij in eigen beheer. En we staan bekend om de hoge kwaliteit van ons druk- en borduurwerk. Wij hebben de volledige controle en garanderen u dus de allerbeste kwaliteit. En wist u dat we professionals in huis hebben die u kunnen helpen met het ontwerp en de opmaak van de bedrukkingen? Wel zo handig.

Logistiek en voorraadbeheer
Heeft uw bedrijf veel verschillende medewerkers of meerdere vestigingen? Dan is het wellicht interessant dat wij de levering van uw bedrijfskleding verzorgen. Wij verpakken de kleding per medewerker en bezorgen de kleding bij de vestiging of thuis bij de medewerker.

Kledingadvies
Het aanschaffen van goede werkkleding en -schoenen gaat verder dan alleen het bepalen van de maat. Daarom geven wij uw medewerkers graag passend kledingadvies, afgestemd op uw criteria en aan de wensen van uw personeel. Een medewerker met brede voeten of iemand met een maatje meer? Dat is bij ons geen enkel probleem. In alle gevallen zorgen wij voor sterke, duurzame werkkleding en werkschoenen die zitten als gegoten.

Wat uw vraag ook is, u kunt ermee bij ons terecht. Wij zorgen ervoor dat uw visuele identiteit op de juiste manier naar voren komt op de kleding die u kiest. Precies zoals u het voor ogen heeft en hoe u gezien wilt worden door uw klant. En precies daarom zijn wij de perfecte partner in bedrijfskleding.

Waarom kiezen voor Bouwwaar?

Bouwwaar laat haar klanten optimaal profiteren van slimme en plezierige mogelijkheden rondom bedrijfskleding. Volledig in eigen huisstijl. De trotse dragers van uw merk zijn daarbij ons vertrekpunt.

Samenwerken doen we op basis van onze tien zekerheden:

 • null
  1. TOTAAL LEVERANCIER

  Wij kunnen alles leveren op het gebied van bedrijfskleding, schoenen en persoonlijke beschermingsmiddelen.

 • null
  2. SPECIALIST

  Bouwwaar is in Overijssel een bekende naam bij bedrijven.

 • null
  3. PARTNER VAN TG

  Bouwwaar is onderdeel van een grote organisatie waardoor we vele voordelen kunnen bieden aan onze klanten.

 • null
  4. PERSOONLIJK

  Wij zijn betrokken bij onze klanten en u kunt ons altijd aanspreken. Ook plannen wij evaluatiemomenten in.

 • null
  5. EERLIJK ADVIES

  Het gaat om de dragers van de kleding. Zij moeten zich goed voelen. Uiteraard binnen de voorwaarden van uw bedrijf.

 • null
  6. ALLES ONDER EEN DAK

  Een interne drukkerij, vriendelijke klantenservice, creatieve ontwerpers en nog veel meer.

 • null
  7. GEMAKKELIJK BESTELLEN MET ONS KLEDING MANAGEMENT SYSTEEM

  Inzicht in de uitgaven van kleding. Eenvoudig te bestellen, zowel professioneel als persoonlijk.

 • null
  8. ELKE DAG BETER

  Klanttevredenheid is ons voornaamste doel. Wij leggen de lat hoog en willen onszelf elke dag verbeteren.

 • null
  9. LOKALE PARTNERS

  We leveren bedrijfskleding, schoenen en persoonlijke beschermingsmiddelen.

 • null
  10. MVO

  Ook met bedrijfskleding kunnen we bewust omgaan. Van selectie tot het moment van vervanging.